Razloga je mnogo i smatramo da ste upoznati sa većinom od njih: da je energetska efikasnost kudikamo superiornija, da je boja LED rasvete prirodnija i sličnija belom dnevnom svetlu, da nema UV zraka, da može biti raznovrsna po oblicima, da LED sijalice traju do 100 000 radnih sati, i da je sve to jednostavno evolutivni korak dalje u industriji rasvete.

Možda vas iznos računa za struju ne zanima, možda vas ne pomera činjenica da će LED sijalica raditi više od vas ( 🙂 ) i zaista, koga od nas smrtnika u Beogradu iskreno zanima neka direktiva iz Brisela?

Mi vam predlažemo jedan Tur De Led.

Pogledajte našu ponudu na sajtu, dođite do nas na Ledine i uverite se lično u istinitost činjenice da kod LED rasvete jedina ograničenja u dizajnu su ona data maštom.

Obećavamo vam dve stvari:

1. Bićete šokirani izborom.

2. Nećete znati šta da kupite, jer je zaista odluka o pojedinačnom izboru određenog artikla vrlo, vrlo teška i komplikovana, jer su naši proizvodi takvi kakvi jesu – neodoljivi. 🙂

Imamo lustere krive, lustere prave, lampe za iznad kožne garniture, lampe za iznad i oko kuhinje (LED trake), spoljnu rasvetu koja se slaže sa travom, nebom, gazdaricom i kucom, komšinicom i njenom kucom, sijalice svih mogućih temperatura i rešenja svih mogućih problema.

Dobro došli,

HST Light,

Surčinska 39B

11070 Novi Beograd

011 2261 157

064 6420 146

 

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 13 =

Post comment