Hst Light d.o.o. privredno društvo je društvo koje se bavi uvozom, veleprodajom i maloprodajom kućne dekorativne rasvete.

Pored svog asortimana kvalitetnih proizvoda, privredno društvo nudi i široki asortiman evropskih i domaćih proizvođača kako bi ispunilo svaki zahtev kupca.

Na osnovu višegodišnjeg iskustva u prodaji, profesionalnog pristupa i prilagodljivosti da se izađe u susret svakom zahtevu kupca, Hst Light d.o.o. zajedno sa svojim parnerima u svojoj ponudi nudi preko 10.000 artikala iz različitih proizvodnih programa, tako da kupac može da opremi celokupan svoj prostor (stan, kuću, kancelariju, dvorište…).

Pored kućne dekorativne rasvete, Hst Light d.o.o. nudi i industrijsku rasvetu za opremanje hala, tržnih centara, kancelarija i drugih radnih prostora.

Kvalitetni materijali izrađeni primenom inovativnih tehnologija odišu kreativnošću koja je u rangu najpoznatijih svetskih dizajnera. Šta više, u želji da zadovoljimo i određene istančane ukuse kupaca, Hst Light d.o.o. u svojoj ponudi nudi i rasvetu poznatih svetskih brendova.

Naše ljubazno osoblje uvek je spremno da svojim savetima i idejama poboljša vaš prostor, odnosno da ga predstavi u punom sjaju, vodeći računa o troškovima i zaštiti životne okoline.