Ovaj post je namenjen vlasnicima firmi i samo njima.
Ako nemate svoju firmu, svoj biznis, svoje prostorije i u njima neke ljude koji obavljaju neki posao onda nemojte čitati dalje.

🙂

Ukoliko se vlasnik firme sigurno ste puno puta čuli kako se zaposleni žale na kojekakve gluposti.

Plata se ne računa.

🙂

Bude tu i nešto pametno, svakako, ali jedan od čestih razloga za greške, propuste i nesporazume je svetlo u radnim prostorijama. Te ne vidi se lepo, te mračno je, te svetlo nije po standardima Evropske unije, te stalno žmićka i tako dalje, i tako bliže.

Ne vidimo dobro da brojimo to što treba da brojimo, ne vidimo dobro kad dođe neka zgodna korisnica, ode to čeljade tako a da nismo ništa ljudski ni videli. Pa tako ne može da se radi.

Koleginice, opet, također ne vide kad neka od njih dođe na posao sa nekim novim odevnim predmetom, pa ne mogu lepo da…vide….

Primetićete da one NIKAD neće komentarisati da dobro nisu videle nešto mlado zgodno nepoznato muško. Nikad se to neće desiti jer su njima svetlosni uslovi za te aktivnosti uvek dobre.

Nisu one smotane k’o muški.

🙂

Naši LED paneli rešavaju sve vaše probleme sa personalom.

Moći će da razgledaju (šta god) do milje volje, neće moći da traže opravdanja zbog nedostatka svetla i biće im jedno teže što će odsustvovanja sa posla biti manja za 40%, pa će se tako sagledavati više i češće.

Blago njima, a i vama.

🙂

LED paneli su to što vam treba, ne sumnjajte u njihovu efikasnost.

Ono što je nuspojava je da krilatica – ne mogu više očima da te gledam dobija sasvim novi smisao.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 5 =

Post comment