Noćna fotografija grada Kelovna, pre i posle uvođenja LED rasvete

LED ulična rasveta je možda najbolji pokazatelj kako LED tehnologija može učiniti boljim život u urbanim sredinama, a cena osvetljenja gradskih ulica se značajno snižava uvođenjem LED rasvete.

Aberdin u Velikoj Britaniji je jedan od tih gradova. Gradsko veće ovog grada je donelo odluku da uloži 9 miliona funti u periodu od 7 godina i time smanji godišnji trošak sa dva miliona na 1.1 milion funti. Primenom pametnog sistema osvetljenja u Aberdinu će se smanjiti i svetlosno zagađenje, što će puno značiti sanovnicima ovog grada, ali i flori i fauni.

Kelovna, grad u Kanadi, je takođe počeo sa zamenom starog modela osvetljenja ulica. Očekivanja su da će ovim progresivnim činom grad uštedeti oko 13 miliona US $ za 15 godina.

Malezijska vlada je donela niz odluka i oni očekuju da će smanjiti svoj račun za struju za 50% u toku nekoliko godina primene LED ulične rasvete.

HST Light je kompanija koja nije uključena u ove kapitalne projekte, ali dajte nam vremena.

🙂

Mi volimo da oplemenjujemo vaše životne prostore na mikro nivou – dnevna sobica, dečja sobica, kuhinjica, radna sobica, kancelarijica, proizvodna halica i tako redom.

U nekom trenutku vi dođete kod nas sa značajno manjim računom za struju i mi onda budemo srećni.

Za sreću su potrebne male stvari, pa makar to bili i mali računi za struju.

🙂

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + nineteen =

Post comment