Da li ste se ikada pitali šta je potrebno da vam fotografije i video snimci iz vašeg doma budu profesionalnog kvaliteta?

Potrebna vam je LED rasveta koja će davati studijsko svetlo u vašem domu koji treba da primi 3 TV i 14 novinarskih ekipa, tetke i strine nećemo da računamo, ali i o njima moramo jako puno da vodimo računa, jer su tetka Mileva i strina Milesa, uz baba Bosu naravno, glavni faktori za dokumentovanje mega svadburine, pardon, svadbe veka koja možda baš vas čeka.

Ne može profesionalni fotograf da zna ko je od rodbine zabrljačio davno i sa kim, nije on za to plaćen, niti ga zanima. Tu su Mileva, Bosa i Milesa da uhvate Milenkovu ruku oko pogrešnoga, pardon, pravog struka.

Tu su i da snime ko šika, a rekao je da neće više nikad.

Ne može fotograf da zna ko duvani ilegalno a ko legalno, čije očijukanje ima karakter – gde si bre ti nema te u senu iza kuće odavno ili – gde si bre nema te da mi vrneš 300 evra?

Svašta ima po tim svadbama a pošto Mileva, Bosa i Milesa nemaju profesionalnu opremu vi im morate omogućiti da svoj poziv, zadatak i misiju obave na najbolji način.

Dakle, sad znamo šta se traži – ravnomerno svetlo koje neće da pravi fotografske probleme Milevi, Bosi i Milesi.

Kako ćete to dobiti?

Ugradnjom dosta LED nadgradnih panela BR-6139-24W.

Ovi paneli od 24W osvetljavaju prostor kao i reflektor od 200 w.

Potrudite se da ih ubacite u svaku prostoriju gde se može desiti inkriminisani čin, još ako dobro i strateški rasporedite Milevu, Bosu i Milesu vi ćete imati ne svadbu veka, već svadbu nad svadbama.

A sve počinje sa BR-6139-24W

Na Ledinama u našoj radnji ne prodajemo niti venčanice, niti odela, ne možete da nabavite niti mladu niti mladoženju.

Samo BR-6139-24W…

Ne tražite nam ni Milevu, Bosu ni Milesu, ne tezgare za novce. Njima to nije važno, samo ih gura rodbinska dokumentacija kvalitetnija od Veritasa.

🙂

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 1 =

Post comment