led paneli novi beograd

Kako definisati lepotu?

Da li je i čime je lepota oivičena?

Kojim alatima je možemo napraviti a kojim opisati?

Gde smo tu mi?

Kako oceniti sebe?

Gde prestaju granice želja a gde počinju granice sopstvenih mogućnosti?

Koliko je iskrenost potrebna a koliko brutalna?

Kako uopšte možemo staviti čuvenu Cindy u post sa našim lusterima?

Kako LED rasveta može da bude i lepa, osim štedljva?

Koliko LED sijalica treba da zasija da zaseni jednu Cindy?

Mnogo je to pitanja ali odgovori su dati u jednoj anegdoti koja može poslužiti svim ženama, i onima koji se tako osećaju, kao primer kako se treba… nositi…

Naime, negde krajem 80-ih su pitali Cindy Crawford kako bi volela da izgleda a ona, šmekerka, je rekla vrlo jednostavno – volela bih da izgledam kao Cindy Crawford, iz magazina, pošto ja tako ne izgledam.

Izvucite poentu – ništa nije kao što jeste, sve jeste kao što može biti a to se pogotovo odnosi na kompleksnu lepotu našeg visećeg lustera – 3021.

Naš 3021, od sada u narodu poznat kao Cindy, ne dolazi u komadu, on je slojevit, on se slaže, komad po komad, kao puzzle, kao priča, kompletira se lagano, uz kafu, uz neku finu muziku, kao…

Žena – životno slojevita, kompleksna, ponekad komplikovana, ali ako je Cindy uspešno složena onda je Cindy zaista Cindy.

:).

Kad se Cindy slaže ne sme biti greške kod ređanja elemenata, ako je kod Cindy neki deo pogrešno ubačen onda to nju boli, onda Svetlo iz nje ne izlazi kompletno, Svetlo je loše prelomljeno, ne dopire, ne obasjava i ne zrači kao što Cindy treba da zrači.

LED sijalice u Cindy će, poput Zvezde, rasplinuti Svetlost u vašem prostoru, a sve lepe stvari kod vas će poprimiti neke druge Dimenzije, slojevitije, izazovnije, atraktivnije, zrelije i potpunije.

Baš kao i Cindy što je…

Dragulj…

Kupite našu Cindy, mi ćemo vam je složiti, mi imamo dosta iskustva kod slaganja…

🙂

Cena – 2 800,00 RSD

TEL: 011/2261-157

MOB: 064/6420-146

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − eleven =

Post comment