Viseci luster novi beograd

Na današnji dan pre 22 godine su Mašine pobedile Čoveka na najvišem mogućem nivou.

U šahu.

🙂

Super kompjuter kompanije IBM, Deep Blue, je na današnji dan 1997. godine pobedio svetskog prvaka u šahu Garija Kasparova u meču od 6 partija.

Neko bi rekao da je to počekat pakla, rođenje SkyNet-a ili Sumrak Čoveka.

Mi mislimo da je to ipak početak jednog divnog prijateljstva.

Da nema ‘lektrike i Mašina vi bi dosta toga morali sami da obavljate, zar ne?

Cepali bi drva sekiricom, grejali bi se na ista, i uživali u idiličnim zimskim (majskim) noćima.

Vaša hrana bi bila 100% organska, morali bi da sami jurcate za njom i sami (ručno) da je ubijate, skupljate  ili uzgajate.

Vaša odeća bi bila ručno tkana, na vašoj odori ne bi bilo nijednog logoa, jer baka Milosava nije stigla da zaštitni svoj žig, koga nema u patentnom Zavodu, koga također nema, jer čemu?!

Za svaku simpatiju koju nameravate da osvojite bi morali sami da se pomučite, jer bez Mašina nema emotikona koji bi skrenuli pažnju nekom ubavom čeljadetu na vaše Postojanje. Morali bi sami/e da oduševljavate kandidate svojim ulovom, obedom, veštinama ovakvim i onakvim.

Zamislite samo to, morali bi nekog da opčinite uživo, bez aplikacija i njihovih Magija, da podignete guzu, skupite hrabrost, priđete i nekim okama direktno kažete kako ste opčinjeni, oduševljeni i zaintrigirani. Sve to pred nekom publikom, sve to uživo, sve to bez prava da vratite poruku, kao što sad Mašine dozvoljavaju. Nema delete messege, nego pokaži se frajeru.

I onda neko kaže da su mašine nepotrebne.

Hajte molim vas, pre bi Mašine izumrle nego što bi se ovi vajni frajeri i ribe dozvali pameti i odvojili od pametnih telefona bez koga više ne mogu ni da dišu.

HST Light ima svoj dodatak – Disco LED – 9066/500

Disco LED ima bluetoth, pušta muziku i menja boje.

Dovoljno od jednog lustera, zar ne?

 

 

 

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + twenty =

Post comment